Gammeldagse trehus

Gammeldagse trehus

Naturlige og rustikke hus er preget av vegger som er laget av rå eller bearbeidede vegger, som blir arrangert mot hverandre for å skape husets karakeristiske utseende.

Denne type hus har vært kjent siden slutten av bronsealderen. Funn på Federsee kan tilskrives årene 2505-2880. Den tidligere, opprinnelige formen har blitt utvidet over tid og utviklet seg, men den er fortsatt lik. Mange viser interesse for å bygge et slikt trehus, med de første nord-amerikanske bosetterne som inspirasjonskilde. Det var hovedsakelig innvandrere fra Finland og Sverige, men også fra Tyskland, som implementert denne teknikken.

Tre hus – materialer som brukes i kabinen

Et trehus er, som navnet antyder, er naturligvis bygget av tre.

Men byggemetoder varierer betydelig, spesielt i tømmerhus. I kontrast til det tradisjonelle og «gamle» designet blir det i kontrast bygget moderne tømmerkonstruksjoner og freshe sylindere i standardstørrelser som kan stables i henhold til et modulært system. støttestammene er også i tre.

Trehus – Prisene i bygging av trehus

Hvis du ønsker å bygge trehus, kan prisene variere sterkt og variere avhengig av materialet som brukes, størrelsen på huset, de lokale forholdene, spesielle design og mer. Derfor er det essensielt å sammenligne priser og sjekke individuelle deler som skal bli gjort med huset og hva dette innebærer.

Hvis du ønsker å bygge et trehus, bør du leie en erfaren snekker eller tilsvarende faglig støtte, som vil råde deg i gjennomføringen og er tilgjengelig for å hjelpe. Hos Snekker.com kan du beskrive ditt tilfelle, og deretter be om et tilbud.