Male fliser

Male fliser

Når det er på tide å fjerne fliser?

Slette fliser kan gi ny glans til et gammelt rom.

Vanligvis vil flere års gamle fliser på kjøkken og bad bli stygge, og dermed slitsomt å holde rent og se på.

Å dekorere et rom på nytt og få nytt tilbehør er forfriskende for sinnet og hjemmemiljøet- spesielt når det er snakk om slitte, keramiske fliser. Vi kan alle huske matt gull, avokado grønn eller murstein-oransje, som prydet kjøkken og bad for 30 år siden.

I dag ønsker mange av oss å bli kvitt disse stygge dekorene fra tidligere dager, og i stedet for bringe nytt liv inn i ditt hjemmet. Ulempen er bare at de fleste ikke vet hvordan

Maling av fliser

Først bør du tenke igjennom hva du ønsker og ikke ønsker å fremheve. Vi anbefaler deg å fjerne alle fliser som flere ganger i uken disponeres for vann og blir våte (Inne i dusjen er et godt eksempel) Malingen trenger lang tid på å tørke, og med mindre du ønsker å gi opp dusjing i flere uker (noe som mest sannsynlig ikke er ønskelig) Må flisene byttes ut. I tillegg vil du tilbringe mye tid med rengjøring av avflaket maling.

Det kan altså lønne seg å ansette fagfolk til fornying av selve dusjen.

Når det kommer til maling av øvrige fliser i rommet, kan dette være hensiktsmessig å bruke litt tid på. Nedenfor har vi listet opp fordeler og ulemper.