Prisoversikt: trapp og rekkverk

Prisoversikt: trapp og rekkverk

Størrelse, konstruksjon og materialer er de viktigste kostnadsfaktorene for bygging av en ny trapp. Produksjon av en spesifikk type modell eller tilpasset design har også en sterk innvirkning på prisen. På denne siden gir vi en oversikt over funksjonene og prisene på de mest vanlige trappedesign og materialer.trapp og rekkverk 2

 

Tretrapper

Tre er det mest populære materialet for trapp. Utformingen kan utføres med alle store tretyper, og kan kombineres med andre materialer, slik som metall. Et betongunderstell er ikke absolutt nødvendig, og ved å kutte ut dette sparer man også penger. Avhengig av typen av tre som benyttes, varierer prisen. Tabellen nedenfor gir en oversikt over pris på de ulike vanlige tresortene.

Trearter

  • bøk, furu, ask: Nedre prisklasse, ca. 40.000 kr
  • lønn, eik: Mid og høy prisklasse, ca. 50.000 krtrapp og rekkverk 3

 

Steintrapper

Steintrapper er svært stabile og holdbare. Utformingen må utføres i henhold til visse standarder, og derfor er ikke steintrapper tilgjengelig i alle design. Trinnene er festet med ankere i veggen. Avhengig av hvilken type stein som brukes, kan en steintrapp komme på alt fra 30.000 til 120.000 kr.

 

Metall trapper

Statene metall trapper er kledd som interiør med tre, stål eller stein. Trappen blir dermed høyere isolerende egenskaper og tilpasser seg bedre til lokalene. Metall trapper er preget av en lav materialbruk. Levetiden er rundt 15 år. Prisene for disse er av trapper fra 30.000 til 60.000 kr.

 

Registrer ditt anbud i dag!

 

Nb! Det er viktig å huske at prisene oppgitte i denne artikkelen kun er veiledende og regnet ut basert på gjennomsnitt.