Smarte måter å skjule TVen

Smarte måter å skjule TVen

TV-apparater og særlig de ekstra kablene som ligger rundt i rommet kan ofte være distraherende og skape rot i en ellers ryddig stue. Men, med litt fantasi kan begge skjules godt.

Å henge TVen på veggen er et populært alternativ som ser både ryddigere og stiligere ut enn når den står bunkret på TV-benken. Denne festes enkelt med egne spesialfester som man får kjøpt på de fleste mediebutikker, samt andre “dingse” butikker rundt om i landet. Festene kan også ha ulike funksjoner, som at man kan føre TVen et stykke ut ifra veggen og posisjonere avhengig av hvor i rommet man sitter

Skjule TV

Et kabinett der TVen forsvinner, er en klassiker som har eksistert i flere tiår. Moderne flatskjermer er smale, men de har en stor skjerm. I et vanlig TV-kabinettet, vil det føre til at enhetene ikke passer.

Her er det fornuftig å plassere TV-en i et stort rom med et åpent kabinett. Kablene er usynlig mellom enheten og veggen. En stor skyvedør skjuler utstyret når det ikke er i bruk.

De flate enhetene tilbyr utallige muligheter. En god hjelper kan være en “Flatlift” En spesiell heis for flate enheter, hvor enhetene kan heves eller senkes. Her kan du også skjule kabler. De øvrige enhetene får også plass i skapet.